ADIYAMAN / BESNİ - Ahmet-Emine Çil Özel Eğitim Ortaokulu

Nis

23 Nisan Etkinlikleri kapsamında 26 Nisan günü  öğrenciler  piknik yaparak eğlendiler.

Nis

23 Nisan Haftası etkinlikleri kapsamında 25 Nisan günü müzikli dans gösterileri ile öğrenciler eğlendi.

Nis

23 nİSAN haftası etkinlikleri Kapsamında 24 Nisan Günü Geleneksel oyun etkinlikleri ile öğrencilerimiz eğlenmişlerdir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu olsun

Nis

23 Nisan haftası etkinlikleri kapsamında 22 Nisan günü boyama şenliği yapıldı.Öğrenciler özgürce boyayarak resimlerini oluşturdular.

Nis

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında öğrencilerimiz okul bahçesini temizleyerek  çevre temizliğine destek oldular.

Nis

Sosyal sorumluluk kapsamında kütüphaneler haftası da düşünülerek öğrencilerle birlikte atölyemizde kitap ayracı hazırlanarak, Kız imam Hatip lisesi öğrencilerine dağıtılmıştır.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Aygül ORMANKIRAN ve Özge ÇOLAK 'ın koordinatörlüğünde hazırlanan Çanakkale zaferi programında; öğrenciler şiir okumuştur ve video gösterileriyle  çanakkale zaferinin tarihi anlatılmıştır.

Mrt

Okul Rehber öğretmeni Arzu LEMAN tarafından 29.02.2024 tarihinde , Özel eğitim ve özellikleri, çocukta davranış sorunları ve bağımlılık türleri konularında veli bilgilendirme eğitimi yapılmıştır.

Mrt

Okul Rehber öğrt.Arzu LEMAN tarafından ;öğrencilerde vergi bilinci geliştirmek ,verginin ne olduğunu anlatmak  konusunda okulumuz öğrencilerine bilgilendirme çalışması yapılmıştır.

Mrt

Benap projesi kapsamında öğrencilerimizle  sporsal etkinlikler kapsamında basketten top geçirme oyunu oyunu oynanmıştır.En çok  basket yapan öğrenciler ödüllendirilmiştir.

Ara

BENAP projesi kapsamında öğrencilerimizde okuma becerisini geliştirmek ve okul başarısını desteklemek üzere kitap okuma etkinliği yapılmıştır.Etkinlik sonunda okudukları kitap üzerinde konuşularak öğrenciler ödüllendirilmiştir.

Ara

Özel Eğitime ihtiyaç duyan bireylerimize toplumsal hayatın her alanında yer almalarına yardımcı olmak,onların geleceğe umutla bakmasını sağlamak hepimizin görevidir.Engelleri kaldırmak için el ele tutuşalım...Etkinliğimize katılan Sayın Kaymakamımız Çağlar PARTAL'a, Milli Eğitim Şube Müdürümüz, Sayın Fikret ÜREY'e ve Sosyal Hizmetler Müdürümüz sayın Mustafa ORHAN ve çalışma ekibine katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.Ayrıca İnci Pastanesine etkinlik günü  gönderdiği pastalarından  dolayı teşekkür  ediyoruz.

Kas

Öğrencilerimizde trafik bilinci oluşturmak üzere; Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Polisleri tarafından öğrencilere trafik eğitimi verildi.Daha sonra okul Rehber öğretmeni Arzu LEMAN tarafından da öğrencilere trafik eğitimi üzerine animasyon videolar izlettirilmiştir.

Kas

24 Kasım öğretmenler günü; okulumuz idari kadronun düzenlediği çiğköfte etkinliği ile kutlanmıştır.Okulumuz idaresine ve çiğköfteyi yapan okulumuz öğretmeni Turabi GÜLMEZ'e teşekkür ediyoruz.