ADIYAMAN / BESNİ - Ahmet-Emine Çil Özel Eğitim Ortaokulu

Etiket Sonuçları: ENGELLİ

May

Engelliler Haftası Etkinlikleri Gençlik Merkezi önünden Millet Bahçesine kadar  Protokolün, Ahmet Emine Çil Özel Eğitim Okulu öğretmen ve öğrencilerinin, Rehabilitasyon Merkezlerinin, öğrencilerin, Gençlik Merkezi üyelerinin katılımıyla   yürüyüş yapıldı.Ardından Protokol üyelerinin de katılımıyla program düzenlendi.Akabinde Kermes ve Sergi açılışı ile Ahmet Emine Çil Özel Eğitim Okulu öğrencilerinin ve öğretmenlerinin hazırladığı El Sanatları ürünleri ile velilerin hazırladığı yiyecekler satışa sunuldu.Katılımlarından ve desteklerinden dolayı herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.

May

10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri münasebetiyle Belediye Başkanlığı'na ziyaret yapıldı.Belediye Bşk.Sayın Reşit ALKAN'a ilgilerinden  dolayı teşekkür ederiz.

May

10-16 Mayıs Engelliler Haftası Etkinlikleri Münasebetiyle Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü'ne ziyaret yapıldı.Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sayın Mustafa ORHAN'a ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

May

10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle Besni İlçe Kaymakamlığı'na ziyeret yapıldı.Sayın Kaymakamımız Çağlar PARTAL Bey'e ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

May

10-16 Mayıs Engelliler Haftası Etkinlikleri münasebetiyle etkinliklere davet etmek üzere Besni  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne okulumuz öğrencileriyle ziyaret yapıldı.İlgilerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet DEMİREL'e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

May

10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle Besni İlçe Müftülüğü'ne kurum ziyareti yapılmıştır.

May

Engelliler haftası münasebetiyle tören yapıldı.